PRESENTACIONS

Aprofiteu aquesta entrada per explicar qui sou, què us agrada i què us motiva a fer aquest curs.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia.

El meu nom és Núria Noguer i tinc 23 anys. L'any passat em vaig llicenciar en administració i direcció d'empreses a l'UDG i actualment estic cursant el màster en formació pel professorat a l'UPC. M'interessa treure'm el nivell D de català tant per millorar els redactats i l'expressió oral com perquè suma punts de cares a les oposicions.

Núria

Teresa Fernández ha dit...

Bona tarda, jo sóc la Teresa Fernández. Visc a Cassà de la Selva, tinc 23 anys i el juny passat em vaig llicenciar en ADE a la UdG.
Actualment estic cursant el màster en formació del professorat de secundària a la UPC, en l'especialitat de Matemàtiques.
M'he apuntat a aquest curs de català perquè no només em suma punts a l'hora de treure'm unes oposicions, sinó que crec que em servirà per perfeccionar el català.

Teresa Fernández

Anònim ha dit...

Bon dia!

Jo sóc l’Eva Pla i aviat faré 30 anys. Vaig estudiar biologia humana i des que vaig acabar la carrera he estat treballant uns anys en investigació però ara m’estic iniciant en el camp de la docència. De moment estic treballant al dispositiu d’inserció sociolaboral per joves de l’Ajuntament de Banyoles, on imparteixo classes de català, matemàtiques i informàtica. El meu somni és poder treballar en un institut d’educació secundària com a professora de biologia. A part de la feina, m’agrada molt l’esport i les activitats a l’aire lliure en general, viatjar, i estar amb els meus. Estudio català perquè m’agrada i perquè em dóna punts per a ensenyament.

Eva

Anònim ha dit...

Bon dia,

El meu nom és Laura Noguer i tinc 46 anys.Sóc Llicenciada en Dret i treballo en un Jutjat de Girona com a Secretària Judicial. La meva feina m'agrada molt i intento fer-ho tot en català. Crec que aquest curs em pot servir per milorar la meva expressió escrita i per poguer tenir punts pels concursos de trasllat . M'agrada molt fer excursions per la muntanya i llegir.

Laura

Anònim ha dit...

Bona tarda,

Sóc la Verónica de Lamo, tinc 25 anys i visc a Arbúcies.
Actualment, estic cursant el primer any del Grau de Mestre d'Educació Infantil.
Aquest curs de català del Nivell D, m'aportarà punts per quan fagi les opocions i millorar la meva expressió escrita i oral.

Anònim ha dit...

Hola, sóc l'Ana Palos,tinc 47 ays i treballo de Secretària Judicial als Jutjats de La Bisbal.
M'interesa treure'm el nivell D de català perque estic d'interina a l feina i em donaria un punt més al meu currículum.
Al Jutjat ho faig quasi be tot en català i aquest curs em pot ajudar a millorar en la redacció dels documents,on sobint s'hem plantejen dubtes.
Les meves aficions són: la cuina i l'esport,practico el padel i la bicicleta.

Anònim ha dit...

Hola em dic Elena Sánchez, tinc 29 anys i visc a Girona. Treballo en l'àmbit de la salut. He decidit iniciar aquests estudis per ampliar els meus coneixements, doncs considero que pot ser positiu en un futur.

Anònim ha dit...

Bon dia, em dic David Moreno, sóc de Figueres, tinc 32 anys i sóc enginyer informàtic.
Em vaig apuntar a aquest curs per ampliar els meus coneixements de català i també per tal d'aconseguir aquest títol.
M'agrada molt l'esport i el cinema.

David

joaquim ha dit...

Hola, em dic Joaquim Armengol, sóc de Santa Coloma de Farners. Normalment faig de policia a les aules, el que en diuen fer de professor. Nivell D? Tot un repte! Els punts tant se me'n dóna, el que m'interessa és el domini de la llengua!
Passo algunes hores llegint i anant al teatre!
Salutacions a tots!

Anònim ha dit...

Hola!
Em dic Adoració Cassà, tinc 45 anys i sóc de Girona. Per desgràcia, estic a l'atur i aprofitaré ara que tinc temps, per fer aquest curs de català. Sóc una defensora de la nostra llengua i quan la meva cunyada m'ho va proposar, de seguida li vaig dir que sí! M'agrada molt anar al cinema, al teatre, al gimnàs i m'estic començant a aficionar a la cuina.

Anònim ha dit...

Hola a tots!!!

Em dic Maria Sànchez i Canaleta i sóc de Terrades, un poblet molt petit de l'Alt Empordà. Ara fa deu anys que visc a Girona però anyoro algunes coses, especialment la Tramuntana.
La meva passió són els castells. M'encanta la sensació d'estar més a prop del cel.

Ens veiem per classe!!!

Maria

Anònim ha dit...

Bon dia!

Sóc la Cristina Martínez , demà faré 33 anys i treballo en l’àmbit del dret. Les llengües sempre m’han semblat divertides i considero que en el món legal l’ús correcte del català encara és una assignatura pendent. Sóc castellanoparlant (nascuda a Santa Cruz de Tenerife) i, tot i que al principi em va costar molt adoptar-me al català, ja fa molts anys que sóc a Catalunya i em considero una catalana més! M’agrada llegir, anar al teatre i gaudir de les petites coses!

Unknown ha dit...

Bon dia

Em dic Jordi Armengol i sóc docent en aquesta Universitat, imparteixo docència en la carrera d’Arquitectura. També perdo moltes estones en l’àmbit de la creació artística. El nivell D crec que és una eina indispensable per progressar en el difícil joc de transmetre idees.

Anònim ha dit...

Hola a tothom, em dic Rafel Nadal i tinc 27 anys. Sóc de Banyoles, tot i que fa més de 4 anys que estic visquent a Girona.
Vaig estudiar Ciències Ambientals i al acabar em vaig adonar que la meva vocació era una altra, així que vaig posar-me a fer infermeria. Sempre he volgut millorar el meu català però l'objectiu del curs és aconseguir una millor puntuació en la borsa de treball.

Anònim ha dit...

Hola a tots, el meu nom és Santi Vico i tinc 23 anys. Actualment visc a Santa Llogaia d'Àlguema, un poblet situat al costat de Figueres. M'interessa treure'm el nivell D de català tant per perfeccionar la meva expressió oral i escrita, com per aconseguir punts dins el meu currículum professional.

Santi Vico

Anònim ha dit...

Bon dia,

Em dic Mario Chumilla i tinc 23 anys.
Resideixo a Roses i actualment sóc estudiant de Dret(UOC). M'interessa treure'm el nivell D de català per tal de perfeccionar el meu nivell d'aquest i per poder aprofitar-ho professionalment.

Salut!

Anònim ha dit...

Hola bona tarda.

El meu nom és Elisabet Baltrons i tinc 31 any. Treballo en l'àmbit de la sanitat com a DUI. M'interessa treure'm el nivell D de català com a repte personal i professional.
Us desitjo molta sort a tots i totes!

Ens veiem a classe.

Anònim ha dit...

Hola bona tarda,
em dic Silvia Sánchez, sóc enginyera tècnica industrial i treballo com a tècnica de prevenció de riscos laborals en un servei de prevenció aliè. M'interessa aprofitar molt aquest curs de català sobretot per a millorar l'expressió escrita i oral; també confio en aprovar l'exàmen per tal d'obtenir més puntuació curricular.
Salutacions,
Silvia.

Unknown ha dit...

Hola,

Sóc la Maria Casellas, tinc 26 anys i he estudiat Ciències Ambientals. He estat treballant en diferents sectors i actualment estic a l'atur. M'he apuntat al curs de català per tal de millorar els coneixements de la meva llengua materna. L'obtenció d'aquest títol és un repte tant personal com professional.

Maria

Anònim ha dit...

Bona tarda,
Em dic Sandra Gil, tinc 32 anys i treballo en l'àmbit del dret.
M'interessa el nivell D de català per millorar l'expressió escrita i oral.
Sandra

Anònim ha dit...

Hola a tots i a totes,
El meu nom és Mireia Baltrons, tinc 32 anys i visc a Blanes. M'he decidit a fer el curs de català, perquè m'agrada molt la nostra llengua, i voldria perfeccionar la forma de redactar i l'expressió oral. En fi, espero que ens vagi molt bé a tots.

Ens veiem a classe !!

Anònim ha dit...

Hola, em dic Tatiana Pujadas, vaig estudiar enginyeria tècnica agrícola tot i que la meva vocació va per altres camins. Actualment estic a l’atur, així doncs intento treure’n profit ampliant coneixements, entre altres coses fent aquest curs. Sempre està bé aprendre coses noves i mai se sap quant et poden fer servei.

Tati

Anònim ha dit...

Hola companys i companyes,
em dic Glòria Boada, sóc de Corçà, un poble al costat de la Bisbal d'Empodrà i visc a Girona. Treballo de professora de matemàtiques a l'institut de LLagostera. Ens anirem coneixent millor durant aquest curs, on espero aprendrem molt.
Fins la setmana vinent!

Anònim ha dit...

Bona tarda!
El meu nom ès Dani, Visc a Hostalric i tinc 25 anys.M'he apuntat a aquest curs per tal de millorar el meu català, tant parlat com escrit i per sumar punts dins la meva carrera professional.
Ens veiem divendres!

Mireia Ylla ha dit...

Hola! Jo sóc la Mireia Ylla i tinc 22 anys. Sóc de Vic i estic estudiant Ciències Ambientals aquí a la UdG. M'he apuntat en aquest curs per perfeccionar la meva pròpia llengua, i sobretot, per donar més punts al meu currículum professional. Ens veiem per classe!

Salutacions,

Mireia