divendres, 6 de maig del 2011

INSCRIVIU-VOS-HI!

EXÀMENS OFICIALS PER A LA OBTENCIÓ DEL CERTIFICAT DE NIVELL DE SUFICIÈNCIA, DE SUFICIÈNCIA PER AL PDI, SUPERIOR I INTERMEDI EN LLENGUA CATALANA

IMPORTANT: Per poder-vos presentar als exàmens oficials de català és necessari i imprescindible estar fent o haver fet algun cop, al Servei de Llengües Modernes de la Universitat de Girona, el curs equivalent al nivell al qual us voleu presentar. L'única excepció és el certificat de nivell de suficiència per al personal docent i investigador (PDI) de la UdG. Així doncs, si no esteu fent o no heu fet, a la

UdG, el curs equivalent al nivell al qual us voleu presentar, no podeu fer l'examen oficial.

CONVOCATÒRIA DE JUNY DE 2011

INSCRIPCIÓ: del 9 al 20 de maig de 2011, en línia al Formulari d'inscripció en línia

Un cop rebem les vostres dades us matriculem i rebreu per correu electrònic el full de matrícula, on hi constarà el núm. de compte corrent on heu de fer l'ingrés.

DIA I HORA DE LA PROVA: la prova oral de nivell superior es durà a terme el dia 10 de juny, en torns de matí o tarda. La prova escrita de nivell superior, el dia 11 de juny, a les 9.30 h. Les proves dels nivells de suficiència es duran a terme el dia 11 de juny a les 10.00 h.

LLOC: les proves es duran a terme, el dia 10 de juny, al matí a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i a la tarda al nivell 1 de la Facultat de Dret, ambdues al Campus de Montilivi de la UdG. El dia 11 de juny a la Facultat de Ciències, al Campus de Montilivi de la UdG, a Girona.

RESULTATS: estaran disponibles a partir del dia 11 de juliol a l’adreça www.udg.edu/cifolc

SOL·LICITUD DE REVISIÓ: s’estableix un període a partir de la data de publicació dels resultats, per demanar revisió d’examen (de l’11 al 15 de juliol).La revisió s’haurà de demanar per correu electrònic a l’adreça examens.cifolc@udg.cat

ASSIGNACIÓ D’HORA PER A LA REVISIÓ: el dia 18 de juliol es publicarà la llista de les persones que hagin sol·licitat revisió a www.udg.edu/cifolc, on s’assignarà una hora per a cada persona.

DATA DE REVISIÓ: el dia 22 de juliol es durà a terme la revisió d’exàmens al despatx 028 del Servei de Llengües Modernes, Edifici de Dret – nivell 0, Campus de Montilivi, Girona, a partir de les 10.00 del matí.

CERTIFICATS: a partir del 27 de juliol (agost tancat) es podran passar a recollir personalment els títols oficials, de 9.30 a 13.30 h. al despatx 023 del Servei de Llengües Modernes, Edifici de Dret – nivell 0, Campus de Montilivi, Girona.



1 comentari:

Anònim ha dit...

F*ckin?? remarkable issues here [url=http://www.2013paschersaclongchamp.com/pour-pas-cher-sac-%C3%A0-main-longchamp-pliage-classique-noir-p-42.html]Sac à Main Longchamp Pas Cher[/url] . I??m very glad to see your post. Sac Hobo Longchamp Pas Cher [url=http://www.2013paschersaclongchamp.com/sac-en-bandouli%C3%A8re-longchamp-pas-cher-c-1.html]Sac En Bandoulière Longchamp Pas Cher[/url] , Thank you a lot and i'm looking forward to contact you. Will you please drop me a e-mail?